15. runde: Lillestrøm

Lørdag 1. juli reiser Strømsgodset til Lillestrøm og Åråsen stadion. Godset har slitt litt hittil denne sesongen, men det har ikke stopper oss. GodsetUnionen har vært der i tykt og tynt, og vi støtter klubben uansett resultater. Der klubben har sviktet, har vi levert. Ser vi bort ifra det dårligste oppmøte på nærmest ett tiår, på Ullevaal stadion denne helgen. Nå skal vi reise kjerringa sammen. Bli med til Åråsen og vis hva du er laget av!

 

GodsetUnionen har de siste åra hatt et godt oppmøte på Åråsen. Vi har derfor satt opp billigbusser til denne kampen. Det koster KUN 100kr for ALLE våre medlemmer, inkludert BARN & UNGDOM som reiser til Åråsen. Er du ikke medlem? Da betaler du 200kr!

 

Mer om påmeldingen finner du nederst på siden!

 

Det er bare et spørsmål om tid før klubben knekker koden og festfotballen er tilbake hos de marineblå. Bli med til Lillestrøm, så lager vi et heidundrende liv på tribunen som de sent vil glemme. Så snur vi den dårlige trenden sammen på Åråsen!

 

Strømsgodset uttalte nylig at vi uten tvil var deres 12. mann. Det er derfor utrolig viktig at vi fyller store deler av bortefeltet på Åråsen også i år. Strømsgodset har selv gått ut med at støtten på tribunen kan være med å snu en hver fotballkamp. La oss gi Godset en hjelpende hånd fra tribunen, denne runden også. La oss vise klubben hva vi er laget av. På tide at vi bretter opp ermet og klinker til. Så følger forhåpentligvis klubben etter på banen!

 

Vi oppfordrer samtlige reisende om å forhåndskjøpe billetter til kampen. Hvorfor? Jo, fordi du da slipper å stå i lang billettkø før kamp, for så å stå i inngangskø. Du vil i tillegg spare penger, da billettkjøp på nett er billigere enn på kampdag. Kampbilletten koster 200kr for voksen, 150 for honnør, ungdom og studenter samt 100kr for barn. Bortefansen kjøper billett på feltet V & W!
Billetter kjøper du her!

 

KORT INFO OM BUSSENE!
Dato: Lørdag 1. juli
Kampstart: 18.00
Avreise: 16.30
Avreisested: Statoil ved bussterminalen på Strømsø
Hjemreise: Etter kampslutt!
Vi må ha 20 påmeldte for å sende bussen(e).
Det er så simpelt og enkelt som dette. 100kr for medlemmer av GodsetUnionen og barn/ungdom, 200kr per ikke-medlem.

 

Påmelding til Åråsen!

Vi setter opp busser utifra interessen på påmeldingen. Siste frist for påmelding er torsdag 29. juni klokken 12.00! Grunnen til at vi ønsker at folk melder seg på FØR fristen, er at vi da informerer busselskapet om antall påmeldte og hvilke busser vi ønsker. I tillegg er busspåmeldingen bindende først etter at påmeldingen er «stengt» torsdag 29. juni klokken 12.00! Det er fremdeles mulig å melde seg på etter fristen, men da låses påmeldingen på antallet plasser på bussene. Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til fristen vår går ut. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen)

 

Påmeldte

Medlem? Fornavn Etternavn
Ja steffen olafsen
Ja Fredrik Madsen
Ja Ronny Losoa
Ja Arne Salen
Ja Håkon Gravdal
Nei Jostein Sorum
Ja Tone Grøterud
Ja Per Espen Kristiansen
Ja Ruben Kowalewski
Ja Per egil Evensen
Ja Magnus Evensen
Ja Bent Larsen
Ja Eduard Nilsson Werner
Ja Eduard Kr Werner
Ja Sverre andre Gustavsen
Ja Dag Bremnes
Ja Bård Helland
Ja Arve Olsen
Ja Fritjof Engvold
Nei Tonje Leirhol
Ja Roy Stenseth
Ja Magnus Øverby
Ja Wigdis Skjereng
Ja Venke Engvold
Ja Jan Tore Haare
Ja Rune Brandsnes
Ja Tove Larsen
Ja Therese Øverli
Ja Tonje Engvold
Ja Gro Hansen Martiniussen
Ja Øyvind Rogstadengen
Ja Vegard Gås
Ja Erik Gulbrandsen
Ja Bjørn Langerud
Ja Truls Waaktaar Schøne
Ja Camilla Nesvold
Ja Stig-André Lippert
Ja Anders Pedersen
Ja Odd Sætra
Ja Henrik Einstad
Ja Christer Nilsen
Ja Karoline Narum
Ja Jarle Juelsen
Ja Anne Lise Holm Gundersen
Ja Ida Emilie Moslet
Ja Thea Roksvåg
Ja Glenn Thon
Ja Kim Underberg Rolund